Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1958 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
bibibibi napisał:
wczoraj w sprawie dla reportera w tv 1 mówili o 100 pzrypadkach - -tyle rodzin sie zgłosiło do polskiego konsula o pomoc i wsparcie. ale jak powiedziała babcia józia - -rodzice boją się prosić o pomoc bo bv grozi że jak nie będą współpracowąc już nigdy nie odzyskają dziecka.

ma ktoś linka do tego reportażu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
patim napisał:
wiem to od znajomej która była tłumaczem, to było jakis czas temu, dziecko odzyskali
podaj nazwe agencji tlumaczy i nazwisko tlumaczki

SKURWYSYNU

BZDURY piszesz tlumacz ma zakaz pamietania i rozpowszechnianie informacji ktore tlumaczy

takiega pizde powinji pozbawic prawa wykonywania zawodu i ja deportowac do Polski
tam bedzie sie czula jak ryba w wodzie

TATA NOSI PASEK a na pasku sie dzieci hustaja

a na tekst
-ta rumpa
-barna svar
-du ta ikke ta meg

berek zlap mnie

to tyle co do wychowywania moich dzieci

ja jestem za ustanowieniem kontroli nad BV
za napisanie ze w PL urzednik za naduzycie wladzy jest karany wiezieniem Ewa Aniken na sasiednim forum zbanowala mnie i usunela moje posty

co wiecej usunela caly temat gdzie ze 20 osob sie wypowiedzialo
ale w koncu Ona byla ,,tylko tlumaczem,, w BV
i dziwne ze jej dzieci nie zabrali po tym jak chcialy skakac z 1 pietra z lazienki a

sasiedzi norwedy zadzwonili do BV /glupie norki ,, sie boja BV ,, / ja bym wezwal straz pozarna z drabina a nie pedofila z BV

ale wystarczylo powiedziec paniom z BV ja pracuje w BV
i po sprawie

i moze z tad te linki do patologi w Polsce

ale w Polsce mieszka 10 razy wiecej ludzi niz w Norge

i tylko jedna rodzina zastepcza katowala dzieci
a w Norge bylo ich 50

tu nawet pedofil po wyroku moze byc rodzina zastepcza
co wynika z utrwalonego orzecznictwa sadow

patim byłam wtedy na tym forum ,gdzie aniken waliła te linki o polsce broniąc i szalejąc jak wariatka ,gdy ktoś pisał o BV ....

zastanawiające to było nie wytrzymała presji bo było dużo wypowiedzi popartych artykułami i wypowiedziami samych norwegów

z tą aniken jest coś nie tak ,podejrzewam że mogą zaglądać na jej forum pracownicy BV bo to co ona wyprawiła wtedy -zgroza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
,,tata w szelkach chodzi
Hi..hi... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
Tom się uśmiał ...
Wyśmienite ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
najgorsze jest stanowisko POLSKICH WLADZ
takie INDI sa strona w sprawie
a zydokomuna w granicach polski ma to w dupie
no bo NORWEGIA DAJE PIENIADZE

I TO jest ta nowczesna dyplomacja

Rutkowski nie byl piewrszy

NORWESCY KOMANDOSI PORWALI DZIECI
ale to sie nazywalo powrotem

a oficjalnie KOMANDOSI n
byli na emeryturze
norge er beste

tylko norwegia jest najlepsza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a Pani EWA Anniken jako etatowy pracownik BV bedzie bronic swojej firmy BV
nawet kosztem swojego autorytetu
w koncu prowadzi forum polakow chociaz sprawy polakow jej nie dotycza
co innego norwegia i ameryka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
patim napisał:

jej zachowanie to bardziej przypomina prowadzenie cieląt na rzeź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
oni najlepsi sa we wszystkim...
w latach 80,90 zabierano dzieci cyganom i wyrzucano przymusowo rodziców z Norge dzis próbuja to robić z nami znam 2 przypadki osobiście...w tych latach bv samo biło dzieci i wychowawcy domów dziecka bili i gwałcili dzieci....prawo dopuszczało do klapsa....a naszych w tych czasach była garstka i to zazwyczaj komunisci,więc na dupach siedzieli,zrzekali sie obywatelstwa,sluby z norwegami itp wychowywali małych polaków p norwesku,bo nie przyjeżdzali w ogóle kupe lat do polski,wiec kto miał im zabrac dzieci.szybko przystosowywali się do tut.systemu.Dziś oni jak ich dzieci wymadrzaja sie że ile oni już tu nie mieszkaja i nawet nie słyszeli o BV,inna tura zjechała z 0 ,8 lat temu i też nas nie było słychać tak na ulicach,przyjechał wtedy ktos kto poznał norwega w PL, studia itp wielu wtedy siedziało cicho bo pracowali na czarno,i byli bez rodzin.Kiedy granice otworzyli zjechało się nas jak mrówek,wielu nie znało i nie zna do dziś jez,systemu,prawa i się zaczeło z tym BV....pokazaliśmy dobre i złe strony swoje,a ze nasz rząd siedzi w kieszeni norweskiej to nie wtraca się o Nasze dzieci czy inne sprawy,bo niestety ale korony sa ważniejsze niż polskie dziecko,więc czym Bv ma się przejmować skoro nikt za nami się nie ujmie...Jak napisałam wczesniej w kwestii dzieci nie ma pomyłek...ci co tak krzycza,że tyle lat wychowuja dzieci i nic się nie dzieje,a BV ma prawo się pomylic to niech odp mi na pytanie jak zareaguje jak w koncu w tej wyliczance padnie na niego i przez pomyłkę zabiora im dziecko lub wnuka?czy zaakceptuje te pomyłkę i przyjmię to wszystko ze stoickim spokojem? czy zaakceptuje fałszywy donos przez sasiada,który doniósł na was,bo nie odpowiada mu np to że co dziennie musi was ogladac i słuchać krzyków dzieci...wszystko w zyciu może się wydarzyć,więc nie bądzmy pewni swego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
NEXT napisał:
patim napisał:

jej zachowanie to bardziej przypomina prowadzenie cieląt na rzeź

przeciez ona też jest THE BEST we wszystkim,wszystko wie najlepiej,mówi i zna ten kraj najlepiej... ale powiem wam,że zdziwił mnie jeden fakt,że ona zna lepiej sprawę Nikoli niż Helena sama,ma dokumenty jakies co mama Nicoli nie ma i nie widziała na oczy,,,b.mnie to zastanowiło skad ona je wygrzebała?mało tego wywaliła to na forum...oj nie ładnie tak się nie robi,a tylko po to m.in aby pokazac,że to BV nie jest takie złe i że to co ona mówi na rzecz tej instytucji jest rzetelna prawda...jak można bez czyjejś zgody wywalać takie pisma? tak to tylko świnia potrafi..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
oppland napisał:
oni najlepsi sa we wszystkim...
w latach 80,90 zabierano dzieci cyganom i wyrzucano przymusowo rodziców z Norge dzis próbuja to robić z nami znam 2 przypadki osobiście...w tych latach bv samo biło dzieci i wychowawcy domów dziecka bili i gwałcili dzieci....prawo dopuszczało do klapsa....a naszych w tych czasach była garstka i to zazwyczaj komunisci,więc na dupach siedzieli,zrzekali sie obywatelstwa,sluby z norwegami itp wychowywali małych polaków p norwesku,bo nie przyjeżdzali w ogóle kupe lat do polski,wiec kto miał im zabrac dzieci.szybko przystosowywali się do tut.systemu.Dziś oni jak ich dzieci wymadrzaja sie że ile oni już tu nie mieszkaja i nawet nie słyszeli o BV,inna tura zjechała z 0 ,8 lat temu i też nas nie było słychać tak na ulicach,przyjechał wtedy ktos kto poznał norwega w PL, studia itp wielu wtedy siedziało cicho bo pracowali na czarno,i byli bez rodzin.Kiedy granice otworzyli zjechało się nas jak mrówek,wielu nie znało i nie zna do dziś jez,systemu,prawa i się zaczeło z tym BV....pokazaliśmy dobre i złe strony swoje,a ze nasz rząd siedzi w kieszeni norweskiej to nie wtraca się o Nasze dzieci czy inne sprawy,bo niestety ale korony sa ważniejsze niż polskie dziecko,więc czym Bv ma się przejmować skoro nikt za nami się nie ujmie...Jak napisałam wczesniej w kwestii dzieci nie ma pomyłek...ci co tak krzycza,że tyle lat wychowuja dzieci i nic się nie dzieje,a BV ma prawo się pomylic to niech odp mi na pytanie jak zareaguje jak w koncu w tej wyliczance padnie na niego i przez pomyłkę zabiora im dziecko lub wnuka?czy zaakceptuje te pomyłkę i przyjmię to wszystko ze stoickim spokojem? czy zaakceptuje fałszywy donos przez sasiada,który doniósł na was,bo nie odpowiada mu np to że co dziennie musi was ogladac i słuchać krzyków dzieci...wszystko w zyciu może się wydarzyć,więc nie bądzmy pewni swego...
pięknie to ująłeś!! Amen, na zdrowie i dovranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok